Het hotel

La coperta heeft een verwarmings - en koelsysteem. Alle rennen zijn voorzien van vloerverwarming. Ook zijn alle muren, ramen, dak en vloer voorzien van isolatie volgens de nu geldende normen.
Dit houdt in dat het in de winter aangenaam warm is en in de zomer lekker fris. Hierdoor kunnen onze gasten het hele jaar door rekenen op een aangepaste temperatuur.

Het hotel beschikt over 3 suites met elk een individuele buitenren.
Hierdoor wordt de bewegingsvrijheid van uw lieveling aanzienlijk vergroot.
Onze rennen zijn zo verzien zodat ze 's ochtends de morgenzon hebben en 's avonds de avondzon.
Dit heeft als voordeel dat de rennen ook tijdens de middag toegankelijk zijn aan een aangename temperatuur.

Sinds kort bezitten we ook een grote buitenren op het dakterras.

Hier kunnen alle gasten, per gezin apart, gebruik van maken tijdens hun verblijf.
Zo kan elke gast, ook al heeft deze geen prive buitenren, toch nog van de buitenlucht genieten.

Achter alle gezelligheid van het hotel gaat een hele techniek schuil. Zo zijn alle ramen en deuren voorzien van magneetcontacten om ongewenste bezoekers buiten te houden. Ook is het volledige hotel voorzien van rookdetectoren die aangesloten zijn op een brandcentrale. Bij eender welke dreiging worden wij via gsm op de hoogte gehouden. Om u kat zich thuis te laten voelen wordt er een aangename achtergrondmuziek afgespeeld. Deze muziek is zo gekozen dat uw troetel hier kan ravotten , maar ook rust kan vinden en de stress achter zich kan laten. Indien gewenst kan er in onze luxe suites ook gebruik gemaakt worden van een TV. Elke suite is voorzien van eigen verlichting met dimmer die naargelang de behoefte anders kan ingesteld worden. Ook is ons hotel voorzien van een stofzuigersysteem om stres situaties uit te sluiten. La coperta beschikt over een ventilatiesysteem type D met warmte recuperatie in de winter en bypass in de zomer om in het kattenhotel steeds een toestroom van verse buitenlucht te voorzien. Zes keer per uur wordt de lucht in de kattenafdelingen volledig gezuiverd.

Voor onze gasten is enkel het beste goed genoeg. Wij werken enkel met kwaliteitsvoeding, aangepast aan de behoefte van uw kat, van de beste merken (royal canin, hill’s,…).
Elke kattenren is voorzien van een drinkfontein. Katten houden nl. van vers en zuurstofrijk water. Uw kat is uitstekend van voldoende drinkwater voorzien, wat de gezondheid weer bevorderd.
Een drinkfontein wordt door veel dierenartsen aanbevolen omdat het de kans op blaasgeruis en urinesteenvorming kan verminderen!

Wij hebben gekozen om alle katten onder te brengen in individuele rennen. Dit om alle mogelijke ziektes en stress situaties uit te sluiten. Elke ren is voorzien van speeltjes, braintrainers, Krabmat, ed voor de actieve momenten van de dag. Voor de minder actieve momenten is er een krabpaal, al kunnen ze hier ook behoorlijk actief op zijn :-) , ligplanken en hangmatjes voorzien. Uw lieveling kan desgewenst ook dagelijks gebruik maken van onze binnenspeeltuin. De detail per ren kan u vinden onder "Onze Suites". Wij willen ons zo veel mogelijk aanpassen aan de thuissituatie. Daarom heeft u de keuze tussen een open of gesloten kattenbak met eigen schepje om kruisbesmetting te voorkomen, keuze van de kattenbakvulling, keuze van de speel ( ook hier heeft ieder zijn eigen speeltje) en knuffelmomenten en ook de keuze wanneer uw kat gevoed wordt en of deze een extra menu mag van verse ingrediënten. Indien gewenst krijgt uw lieveling ook een lekker tussendoortje.

Sinds kort beschikken we over een binnenspeeltuin. Hier kunnen de gasten, van elk gezin individueel uiteraard, naar hartenlust ravotten.
Op de klimmuur kunnen ze hun volledig uitleven op de loopplanken, springen door boxen en legplanken, zich uitleven in de tunnels of zich wagen aan laserspelletjes, behendigheidsspelen, enz...
Hierbij zorgen wij natuurlijk voor de nodige animatie. Ook kan u troetel lekker uitblazen in de daarvoor voorziene ligstoelen, huisjes, zachte rustplaatsen of een harde plank.
Kortom.... De kattenspeeltuin.... Voor elk wat wils.

Aan de binnenspeeltuin grenst ook een buitenren. Hier kan elke gast, ook al heeft hij of zij geen prive buitenren, toch genieten van de buitenlucht. Hier geldt ook dezelfde regel. Enkel katten van hetzelfde gezin mogen hier samen.

U kan u kat 24 op 24 en 7 op 7 volgen via onze webcams zodat u steeds kan kijken hoe het met uw lieveling gesteld is. Onze camerabewaking is uitgerust met een bewegings – en geluidssensor zodat er s ‘ nachts bij het minste vreemde geluid of een vreemde beweging een alarm afgaat in onze woning.

▲ Bovenaan