Algemene voorwaarden

Ophalen en brengen

Het hotel bezoeken of uw lieveling brengen kan enkel op afspraak. Zo kunnen we bekijken dat het niet te druk is in het hotel en we voldoende tijd kunnen uittrekken om alles over uw lieveling te bespreken.  
Meer bepaald over de slaap-, eet-, leefgewoonten en algemene (medische)verzorging. Ook bekijken we hier welke voeding het beste bij uw kat past, welk type kattenbak, ed.

Inentingen

Uw huisdier dient ingeënt te zijn tegen kattenziekte en niesziekte. Voor katten die buiten gaan is een inenting tegen leucose verplicht. De vaccinaties dienen ten minste 4 weken voor het verblijf toegediend te zijn. 

Volwassen katten dienen jaarlijks ingeënt te worden.
Kittens dienen op 9 weken en 12 weken tegen kattenziekte en niesziekte. 

Indien uw kat meer dan 1 jaar niet meer is gevaccineerd, dan moet er een tweede vaccinatie toegediend worden na 3 weken. 

Elke kat wordt bij het binnen brengen ontvlooid, indien het niet door de eigenaar zelf gebeurt is.  Indien u de ontvlooiïng zelf doet, of door de dierenarts laat doen, dient u hiervan een bewijs mee te brengen.  

Uw kat dient ook ontwormt te zijn. 

Het vaccinatieboekje blijft in het hotel tijdens het verblijf.

Indien uw huisdier ziek wordt tijdens het verblijf, contacteren wij dadelijk onze dierenarts die 24/24h bereikbaar is.  Kosten die hierdoor gemaakt worden, worden op u verhaald.

Uw kat zal worden geweigerd indien deze met een overdraagbare ziekte besmet blijkt te zijn.

Betalingsvoorwaarden

100% van het bedrag dient betaald te worden bij het inchecken. ( wij hebben geen bancontact. Bedragen tot 250 euro kunnen wel overgemaakt worden via de BC/mister cash App)

In de dagprijs is verblijf, droge voeding en verzorging inbegrepen.

Er wordt een kost van 5,00 € aangerekend per verblijf voor de eindschoonmaak en ontsmetting.

Er wordt ook een kost van 5,00 € aangerekend indien u wenst dat uw kat tijdens het verblijf verhuisd naar een andere suite.  

Bijkomende dagen die tijdens het verblijf worden aangevraagd , worden contant afgerekend bij het afhalen van uw kat.

Indien uw kat vroeger wordt teruggehaald dan vermeld, worden de overige dagen niet terugbetaald. Ook indien u beslist om uw kat 1 of meerdere dagen later binnen te brengen, worden alle dagen van reservatie aangerekend.

Annulatie

Bij annulatie binnen de 14 dagen voor de datum van reservatie, wordt er 50 % van het totale bedrag aangerekend.

Bij annulatie binnen de 7 dagen voor de datum van reservatie, wordt er 70 % van het totale bedrag aangerekend.

Bij het niet opdagen zonder annulatie , of annulatie op dag van aankomst zal de klant het volledige bedrag moeten betalen. Hiervoor zal een factuur opgemaakt worden.


Wij zijn niet verantwoordelijk voor onvoorziene ongevallen, ziekte, overlijden of weglopen van uw kat. Enkel indien het door onze nalatigheid komt.

De klant verklaart akkoord te zijn met onze voorwaarden.

 

▲ Bovenaan